AMMATTIJÄRJESTÄJÄN TEHTÄVÄ

Ammattijärjestäjä on järjestämisen asiantuntija.

Ammattijärjestäjä on järjestämisen asiantuntija, joka yhdessä asiakkaan kanssa luo systemaattisesti ja loogisesti järjestystä ja tilaa sekä auttaa asiakasta luopumaan turhasta tavarasta. Ammattijärjestäjät auttavat erityisesti kodin, toimiston ja varastojen järjestämisessä sekä ajankäytön hallinnassa. 

Ammattijärjestäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus. Työ tehdään yhdessä asiakkaan kanssa luottamuksellisesti ja yksilölliset tarpeet huomioon ottaen. Ammattijärjestäjä auttaa toimittamaan turhat tavarat sekä roskat asianmukaisesti eteenpäin. Mitään ei poisteta ilman asiakkaan lupaa.

Palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen.

Lähde: https://www.ammattijarjestajat.fi/


*Ilmainen kun varaat minulta myös Tavarankesytyspaketin.

Ammattijärjestäjän työtä käytännössä

Ennen...                   ...jälkeen

Harjoitustyönä keittiön allaskaappi, joka on monen kodin kaaospiste. Kaapista löytyi valtavasti käytettyjä muovipusseja sekä yllätyksenä kolme isoa muovipussirullaa, tämä löytö pysäytti. Talouteen ei tarvita pitkään aikaan uusia muovipusseja, niiden tuloa talouteen vältettävä jatkossa mahdollisuuksien mukaan. Taittelemalla muovipussit kolmion muotoon, saatiin mukavasti lisää tilaa muualla ennen sijaitseville astianpesuaineelle, pesupähkinöille ja pyykkietikalle. Sanomalehdestä taitetut biopussit ja tiskiharjat on nyt helpommin saatavilla.

Milloin tarvitset ammattijärjestäjää?


  • Jokin kodin tila on toimimaton
  • Koti ei pysy järjestyksessä
  • Tavarat ovat usein hukassa
  • Selvitettävä tavaramäärä tuntuu ylivoimaiselta
  • Muutto reilusti pienempään asuntoon
  • Tarvitset tuoreita ideoita tilan järjestämiseen
  • Haluat tehokkaasti järjestää kotiasi

Haluatko tutustua palveluihini?