Miksi maksaisin ammattijärjestäjän palvelusta?

21.09.2023

Oletko joskus uuvuttanut itsesi muuttoprojektin alle ja kompastellut muuttolaatikoiden keskellä useita päiviä? Onko arki niin kiireistä, että aikaa ei jää suunnitella kotiin parempaa järjestystä? Kaipaatko henkilöä, jolle voit purkaa tavara-ahdistusta ja saada vinkkejä parempaan järjestykseen? Ammattijärjestäjän palvelusta on hyötyä edellä kuvaamissani tilanteissa ja monissa muissa tilanteissa, joissa yhdistävänä tekijänä on yleensä tavara. Mutta saatat miettiä mielessäsi, kannattaako järjestämisestä maksaa, sehän on aika kallista. Moni asia on maailmassa kallista ja seuraavassa kerron näkökulmasta, jota et ole ehkä ajatellut.

Tarjolla on kaksi asuntoa joista valitset. Ostaisitko mieluummin edullisen mutta epäkäytännöllisellä pohjaratkaisulla varustetun asunnon, jossa järjestyksen pitäminen on hankalaa vai kalliimman asunnon, jossa pohja on mietitty huolella ja siellä arki on helppoa. Ymmärrettävästi joskus päädymme ostotilanteissa siihen edulliseen ratkaisuun vaikka se ei täysin palvele meidän tarpeita. Moni meistä haluaa kuitenkin sen ensimmäisen vaihtoehdon.

Rahaa on meillä kaikilla käytettävissä rajallinen määrä. Jos kuitenkin rahaa on, miksi sitä ei sijoittaisi siinä kohdassa, kun on mahdollista helpottaa omaa elämäänsä. Elää mieluummin puoli vuotta pihistellen, että saa sen unelmien asunnon, jossa elämä on helpompaa. Rahan käyttö on priorisointia, sijoitettu raha on aina pois jostain muusta, olet ehkä kuullut vaihtoehtoiskustannuksesta, josta Julia Thuren kirjoittaa blogissaan.

Ammattijärjestäjän palveluun käytetty raha, jolla saadaan toimiva ja hyvin järjestetty koti, saattaa palvella sinua vielä pitkään sen jälkeen, kun ammattijärjestäjä sulkee oven viimeisen kerran lähtiessään. Hyöty järjestetystä kodista voi vaikuttaa useita kuukausia, jopa vuosia, jos elämässä ei tapahdu mitään muutoksia tavaran määrän tai kodissa asuvien henkilöiden suhteen. Kun tavarat ja toiminnot ovat kerran järjestetty, järjestystä on helpompi ylläpitää. Elämän tulevia kolhuja on sitä paitsi helpompi kohdata, kun koti on edes järjestyksessä.

Käytämme rahaa arkeamme helpottaviin erilaisiin sähkölaitteisiin, viimeisimpänä yleistyvä robotti-imuri, josta itsekin haaveilen. Laadukkaan robotti-imurin hinnalla saat monta tuntia ammattijärjestäjän palvelua ja voihan olla että imurointikaan ei tunnu enää hankalalta kun koti on järjestetty. Toisaalta robokin pääsee helpommin liikkumaan, kun koti on järjestetty ja sinä voit vihdoin pysähtyä lukemaan kirjaa, josta olet jo pitkään haaveillut. Tai ainakin monet asiakkaani haaveilevat, mutta eivät ehdi kun koti vie kaiken ajan.

Jos vielä mietit sitä ammattijärjestäjän hintaa, ei hätää, tarjoan joustavia ratkaisuja, jotta järjestys ei olisi rahasta kiinni, ota siis yhteyttä.