KODIN JÄRJESTÄMISEN PALVELUJA

Tavarankesytys tuokio 100€*

Kotikäynnillä autan sinua oivaltamaan kotisi mahdollisuudet, tutustun sinun haasteisiin tavaroiden kanssa ja annan sinulle suunnitelman, miten lähdet kohti tavoitteitasi. Aikaa kuluu n. tunti.
*Suunnittelukäynti on ilmainen mikäli tilaat minulta Tavarankesytys Minin tai Jätin.


Tavarankesytys Mini     270€

TILASSA TYÖSKENTELY 3 TUNTIA

Suunnitelman pohjalta työskentelyä. Olen apunasi kun valitset mitkä rakkaat tavarat jäävät sinulle ja tukenasi jos luovut sinulle tarpeettomista tavaroista. Lopuksi järjestetään tila toimivaksi, joka on jatkossa helpompi pitää siistinä. Autan tavaroiden kierrättämisessä ja poisviennissä. Palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen.

  • Tilaa ensin ilmainen suunnittelukäynti.
  • Kohteena esim. pieni huone, eteinen tai iso kaappi

Tavarankesytys Jätti       510€

TILASSA TYÖSKENTELY 6 TUNTIA

Suunnitelman pohjalta työskentelyä. Olen apunasi kun valitset mitkä rakkaat tavarat jäävät sinulle ja tukenasi jos luovut sinulle tarpeettomista tavaroista. Lopuksi järjestetään tila toimivaksi, joka on jatkossa helpompi pitää siistinä. Autan tavaroiden kierrättämisessä ja poisviennissä. Lisätunnit 60€/h. Palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen.

  • Tilaa ensin ilmainen suunnittelukäynti.
  • Kohteena esim. iso keittiö, vaatehuone tai autotalli

Asunnonkesytys muutossa 75€ / tunti

Muutto tulossa ja nyt on kiire selvittää ja järjestää kaikki kodin tavarat? Kutsu minut avuksi ja teen muutostasi vähemmän stressaavan. Autan sinua käymään läpi tavaroitasi ja luopumaan turhasta. Voin toiveidesi mukaan myös suorittaa muuttosiivousta sitä mukaa kun asunto tyhjenee, pääasia että muutto on sinulle sujuva. Palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen.

Asunnonkesytys esittelyyn 75€ / tunti

Asuntoesittely tulossa, mutta kuka ehtisi siistiä asuntoa kun koko perhe on töissä ja harrastuksissa? Tulen järjestämään asuntosi siistiin kuntoon, jotta se olisi mahdollisimman edustava asuntoesittelyssä, näen ulkopuolisin silmin mikä kodin nurkka kaipaa erityishuomiota. Varaan siistimistä varten laatikoita, joista tavarat sitten löytyvät esittelyn jälkeen. Palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen.


Suunnittelukäynnillä teen arvion työhön kuluvasta ajasta. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Palvelun voi hyödyntää kotitalousvähennyksessä.

199€ hintaisesta palvelusta 40% kotitalousvähennys, hinnaksi jää vain 119,40€. Lisätietoja verottajalta.