ASIAKASPALAUTTEET JA TYÖT

Tavarankesytys Studio Raman tiloissa


Tavarankesytys harjoitustyönä

Onnistui erittäin hyvin. Minulla on adhd, joka aiheuttaa haasteita järjestyksen pitämisessä. Impulsiivisuuden vuoksi tavaraa tulee hankittua, eikä kaikelle löydy paikkoja. Lisäksi aloitekyvyttömyys haittaa epämiellyttävän työn aloittamista. Keskittyminen herpaantuu herkästi, jolloin tavarat jää helposti minne sattuu ja häviää. Maijulla ihana tapa ja kyky pitää minut kiinni asiassa ja sanoittaa asioita hyvin. Hän huolehti, että pidetään tauko ja toi jopa taukoeväätkin tullessan meille. Hän ei syyllistä mistään, jolloin oli entistä helpompi työskennellä hänen kanssaan. Aika kului nopeasti ja siinä ajassa saimme myös paljon aikaan ja sain myös itselleni paljon hyvää mieltä, kun tuli valmista.

Nepsy38, 28.3.2021


Tavarankesytys harjoitustyönä

Asiakas ei ollut ennen käyttänyt järjestämispalvelua. Asiakas tarvitsi erityisesti apua olohuoneen ja makuuhuoneen tavaroiden selvittämisessä, koska tavaroita oli paljon. Asiakkaalla oli aloittamisen vaikeutta, koska urakka tuntui ylivoimaiselta aloittaa yksin. Parhaaksi asiaksi hän mainitsi käyntikerrasta selkeyden eikä palvelusta jäänyt mitään huomautettavaa. Asiakas suosittelisi palvelua ystävilleen ja antoi kokonaisuudesta parhaan arvosanan. Kooste palautteesta julkaistu asiakkaan luvalla.

Anonyymi palaute, 28.1.2021


Tavarankesytys harjoitustyönä

Ideat olivat loistavia, hyvät näkemykset asioissa, kertoi rehdisti omat mielipiteensä. Oli avoin, ja idea rikas. Pidin todella paljon.

Tiina Aaltonen, 22.1.2021 


Tavarankesytys harjoitustyönä

Asiakas ei ollut ennen käyttänyt mitään järjestämispalvelua. Hän tarvitsi apua erityisesti eteisen ja olohuoneen järjestämiseen. Ongelmana ollut aloittamisen vaikeus ja tavaraa liikaa suhteessa olemassa olevaan tilaan, joka johtanut siihen että järjestys ei pysy tilassa. Asiakas kertoo palautteessaan saaneen hyvät vinkit kuinka lähteä etenemään kotinsa järjestämisessä. Asiakas oli tyytyväinen palveluun, sillä ei löytänyt siitä mitään parannettavaa ja voisi suositella palvelua myös ystävälleen. Tämä kooste palautteesta julkaistu asiakkaan luvalla.

Pasi, 8.1.2021


Kalustetun asunnon siistiminen näyttöön 10.5.2020

Vuokrasopimus heti ensimmäisen katsojan kanssa, joka ihastui asunnon tunnelmaan.