KODIN JÄRJESTÄMISEN PALVELUJA

Tavarankesytyssuunnittelu     60€*

Kotikäynnillä autan sinua oivaltamaan kotisi mahdollisuudet, tutustun sinun haasteisiin tavaroiden kanssa ja annan sinulle suunnitelman, miten lähdet kohti tavoitteitasi. Aikaa kuluu n. tunti.
*Ilmainen mikäli tilaat minulta Tavarankesytys Minin tai Jätin.


Tavarankesytys Mini     199€

TILASSA TYÖSKENTELY 3 TUNTIA

Suunnitelman pohjalta työskentelyä. Olen apunasi kun valitset mitkä rakkaat tavarat jäävät sinulle ja tukenasi jos luovut sinulle tarpeettomista tavaroista. Lopuksi järjestetään tila toimivaksi, joka on jatkossa helpompi pitää siistinä. Autan tavaroiden kierrättämisessä ja poisviennissä. Lisätunnit 65€/h. Palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen.

  • Tilaa ensin ilmainen suunnittelukäynti.
  • Kohteena esim. pieni huone, eteinen tai kaappi

Tavarankesytys Jätti       389€

TILASSA TYÖSKENTELY 6 TUNTIA

Suunnitelman pohjalta työskentelyä. Olen apunasi kun valitset mitkä rakkaat tavarat jäävät sinulle ja tukenasi jos luovut sinulle tarpeettomista tavaroista. Lopuksi järjestetään tila toimivaksi, joka on jatkossa helpompi pitää siistinä. Autan tavaroiden kierrättämisessä ja poisviennissä. Lisätunnit 60€/h. Palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen.

  • Tilaa ensin ilmainen suunnittelukäynti.
  • Kohteena esim. iso eteinen, vaatehuone tai autotalli

Asunnonkesytys muutossa 65€ / tunti

Muutto tulossa ja nyt on kiire selvittää ja järjestää kaikki kodin tavarat? Kutsu minut avuksi ja teen muutostasi vähemmän stressaavan. Autan sinua käymään läpi tavaroitasi ja luopumaan turhasta. Voin toiveidesi mukaan myös suorittaa muuttosiivousta sitä mukaa kun asunto tyhjenee, pääasia että muutto on sinulle sujuva. Palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen.

Asunnonkesytys esittelyyn 65€ / tunti

Asuntoesittely tulossa, mutta kuka ehtisi siistiä asuntoa kun koko perhe on töissä ja harrastuksissa? Tulen järjestämään asuntosi siistiin kuntoon, jotta se olisi mahdollisimman edustava asuntoesittelyssä, näen ulkopuolisin silmin mikä kodin nurkka kaipaa erityishuomiota. Varaan siistimistä varten laatikoita, joista tavarat sitten löytyvät esittelyn jälkeen. Palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen.


Suunnittelukäynnillä teen arvion työhön kuluvasta ajasta. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Palvelun voi hyödyntää kotitalousvähennyksessä.

Olen kevytyrittäjä. Laskutukseni hoitaa Omapaja Oy, y-tunnus 2399894-2

389€ hintaisesta palvelusta 40% kotitalousvähennys, hinnaksi jää vain 233,40€. Lisätietoja verottajalta.