YRITYKSEN TARINA

Hei! Olen Maiju Saukkola, asun Tampereella ja olen koulutettu ammattijärjestäjä. Olen Tavarankesyttäjä Oy:n perustaja. Tavarankesyttäjä sai alkunsa tehdessäni keittiösiivousta läheiselleni jouluna 2020. Totesin, että keittiötä on vaikeaa pitää siistinä ellei sitä järjestetä ja samalla tajusin löytäneeni oman urapolkuni.

Varhaisin muisto minulle tulee omasta järjestelmällisyydestä ollessani sairaalassa 7-vuotiaana. Hoitaja kehui minun viikanneen omat vaatteeni siistiin pinoon, paremmin kuin kukaan ikäiseni. En silloin edes aavistanut mihin elämäni vielä johtaisi.

Tavarat synnyttävät tunteita ja niihin usein kiinnymme. Samalla kertynyt tavara saattaa aiheuttaa tiedostamatonta ahdistusta, jopa ollessaan kaapissa poissa silmistä, poissa mielestä. Monet meistä painii tavaroiden määrän kanssa pienissä tiloissa, edes minä en ole ollut aina turvassa kodin tavarakaaoksilta vaikka juuri kehuin omaa järjestelmällisyyttä.

Kotini on nähnyt vuosien varrella kaikenlaista: kertyneitä tavarakasoja, ovikellon soidessa viimehetken paniikkisiivoilua, satunnaisen tavaran tunkemista kaappiin, sen enempää ajattelematta. Kuulostaako tutulta?

Ammattijärjestäjänä en tule asiakkaan kotiin arvostelemaan tai käskemään hävittämään kaikkea. Tarkoitus on miettiä yhdessä asiakkaan kanssa arjessa toimivaa tilaa, mitä tavaroita sinne kuuluu ja miten asiakkaalle rakkaat tavarat saadaan sopimaan asuntoon. Toimin asiakasta kunnioittavalla tavalla, kuitenkin määrätietoisesti, jotta asiakkaan tavoitteet toteutuisi mahdollisimman hyvin.

Taustani ravintolakokkina opetti minua arvostamaan fiksusti sijoiteltuja toimintoja niin, että vältytään turhilta askelilta ja asiat ovat aina käden ulottuvilla. Tavaroita vellovan varaston järjestäminen sopii minulle oikein hyvin, suorastaan innostun ajatuksesta.

Hyvä järjestys luo viihtyisyyttä ja viihtyisyys mielenrauhaa. Voinko minä tulla auttamaan sinua kotisi järjestämisessä? Ulkopuoliset silmät tuovat uutta näkökulmaa ja ideoita, joita saatat kaivata. Asuntoa myydessäsi sinulla voi olla tarve järjestää kotiasi esittelykuntoon, autan sinua saamaan kodistasi parhaat puolet esille.

Tiesitkö muuten, että olen myös AirBnb:n Supermajoittaja? Käy lukemassa saamani arvostelut. Jos tarvitset apua majoituspalvelun suunnittelussa, saatan olla juuri oikea henkilö luomaan sinulle suunnitelman, jolla sinäkin voit menestyä, ota yhteyttä.

Haluan olla auttamassa asiakasta saavuttamaan kodin, jossa on helppo hengittää ja säilyttää hyvä järjestys. Hyvän järjestyksen takia yllätysvieraat eivät aiheuta enää stressiä ja kotia on helpompi myös pitää siistinä.

Tutustu palveluihini tästä: